Ok, det här hände inatt o det är helt sant:

Vaknade 04.00 av ett högt brummande ljud fr badrummet. Trodde först att ngt slags galet borrarbete pågick i fastigheten. Men sen såg jag den: Rakapparaten.

Rakapparat from Hell. Ursinnigt låg den där i badrumsskåpet o skakade och levde om. Stänga av den? Glöm det. Inga knappar funkade, den bara fortsatte oväsa.

Shit, vad göra? Grannarna måste undra va fasen jag sysslar med. Förtvivlat försöker jag demontera den till tystnad, men den vägrar. Tycktes gjuten i ett stycke. Alienteknik? Hånfullt bara fortsätter den tvärbrumma i 80 decibel. Rakapparat from Hell.

Ok, nu är det krig, tänker jag med reptilhjärnan på högvarv. Fram med verktygslådan, shit ingen hammare äh ja tar en skiftnyckel… o bam! Kadäng kadäng! Men va fa den går ju inte sönder hur mkt jag än slår på den, inte en skråma. Enda effekt: grannen vaknar o bultar ursinnigt i taket! (herreminskapare, sömndrucken ser jag ett skräckfilmscenario torna fram: bindgalen granne rusar ner o hugger sig in i lägenheten, klyver mig på mitten m en machete men lämnar Da Rakapparat from Hell hånfullt skakande på golvet. För jag lovar: inte ens en machete skulle ha rått på fanskapet)

Men det hände inte. Puh. Skräckfilmen fick ett ngt annat förlopp: med bultande hjärta störtar jag in i badrummet, fyller en skurhink m vatten o tänker mordiskt att nu jädrar ska du få! Plums! Sakta sjunker den ner mot botten, fortsätter morra en stund, men till slut tystnar den. Haha, där fick du! Äntligen tyst.

Jisses. Torkar pannan. Ok, jag går o lägger mig. Släcker lampan.

Är på vippen att somna om när: blubblubb-roarrrrrrrr!!!! Helvetesmaskinen har visst slagit på nödmotorn och sätter till motvärn, under vattnet! Roaaarrrrr!!!!

Ok…1…2…3…inte göra nåt dumt nu. Slänga ut fienden genom fönstret? Nej, det passar sig inte. Då kommer polisen. Vad återstår? Jo, att helt enkelt hälla på ännu mer vatten i skurhinken för att minimera oväsendet och stänga igen badrumsdörren ordentligt. Och gå och lägga sig.

Vilket jag gjorde. Några timmar senare vaknar jag av en oroväckande tystnad. Lugnet före stormen? 

Än har inte Rakapparat from Hell vaknat.

Lämna ett svar